Ifjúsági Tábor

Ifjúsági Táborunk ideális szállás osztálykirándulásoknak, baráti társaságoknak, céges rendezvényeknek, mindazoknak, akik igazán együtt akarnak lenni az itt töltött idő alatt!  
Az 5 db 8 ágyas és 2 db 2 ágyas szobában (emeletes ágyakon) 44 fő kényelmesen megszállhat (további 5 személy matracokon).
A Főépületben a szobákon kívül tálalókonyha, fedett étkező és egy hangulatos belső udvar is található melegvizes zuhanyzókkal felszerelt vizesblokkokkal.

A Fürdőtó a közvetlen közelben található - szállóvendégeink részére ingyenes annak használata a szállást megelőző napon (nyitva tartási időben) !
Ifjúsági Táborunk szezonálisan üzemel április 15-október 15 között, fűtéssel nem rendelkezik,temperálás kérésre (külön fizetés ellenében) megoldható.
Árak és szolgáltatásaink itt találhatóak...

                    

 

                                   

Foglalás menete és egyéb tudnivalók

Minden esetben megrendelőt kérünk, melyet írásban visszaigazolunk. A szállás biztosítása az előlegnek a visszaigazolásban leírt feltételek szerinti teljesítése esetén történik meg.

Előleg mértéke osztálykirándulásoknál (1 vagy 2 éj) és mobilházaknál: a szállásdíj 50%-A 8 napon belül.

Előleg mértéke táborozóknál (2-nél több éj): a szállásdíj 20%-a 8 napon belül, 30 %-a a tábort megelősőz 60.napig.

Ha a Főépületben a szállás maximális kapacitásának 70%-át lefoglalja, akkor garantáljuk, hogy a a Főépületben  a fennmaradó részt az Ön megkérdezése nélkül másnak nem adjuk 

Diákcsoportok esetén 15 tanulónként 1 kísérő tanár szállása ingyenes!

Lemondási feltételek:

A foglalástól 7 nappal az érkezés előttig a szállás lemondása esetén levonásra kerül a szállásdíj  50%-a,  míg 7 napon belüli lemondásoknál és meg nem jelenés esetén a szállásdíj 100 %-a fizetendő. 

Érkezés: 14 órától  - Távozás: 10 óráig